Gijsbert Buijs nieuwe voorzitter Raad van Bestuur GGZ Rivierduinen

13-01-2020 - Frans Bruijns - GVPQ - Content- en webbeheerder - 80 views

De Raad van Toezicht van GGZ Rivierduinen heeft met ingang van 1 februari 2020 drs. Gijsbert Buijs benoemd als nieuwe voorzitter Raad van Bestuur van deze ggz-instelling.

Gijsbert Buijs (61) is een ervaren en gedreven zorgbestuurder. Hij heeft veel ervaring in het besturen van complexe organisaties en het sturen op strategische en leiderschapsthema’s. Hiervoor was hij onder andere voorzitter Raad van Bestuur van Dr. Leo Kannerhuis en Eleos GGZ. 

Guido van Woerkom, voorzitter Raad van Toezicht van GGZ Rivierduinen, is verheugd met de benoeming van Gijsbert Buijs. Met zijn bestuurlijke ervaring in de geestelijke gezondheidszorg vormt hij samen met Ingeborg Siteur een krachtig team. De Raad van Toezicht heeft er het volste vertrouwen in dat zij gezamenlijk de ingezette koers zullen voortzetten en daarmee de strategische ambities van GGZ Rivierduinen kunnen realiseren.

Gijsbert Buijs volgt drs Ernst Hoette op, die zoals eerder aangekondigd, per 8 februari met pensioen gaat. (GGZ Rivierduinen is lid van de Gebruikersvereniging Psygis Quarant.)
 
Bron: rivierduinen.nl.